У Херсоні створили рекордний український прапор

Полотнище створили з прапорів, привезених волонтерами з Донбасу. На них залишили свої автографиХерсон українські військові.

Новий національний рекорд України був встановлений в Херсоні в п’ятницю, 23 серпня. Там на честь Дня Державного прапора України створили полотнище довжиною 152 метри 40

Зазначається, що рекордний прапор створили із 112 державних прапорів, привезених волонтерами з Донбасу. На цих прапорах залишили свої автографи українські військові і бійці добровольчих батальйонів, які брали участь у бойових діях на сході України.

За словами керівника Національного реєстру рекордів України Лани Вєтрової, такого роду досягнення вона за свою багаторічну роботу фіксує вперше.

“Ми фіксували не один рекорд, пов’язаний з прапорами України, але такого за багато років роботи Національного реєстру не було точно”, – сказала Вєтрова.

Вона вручила сертифікат про встановлення рекорду першому заступнику голови Херсонської ОДА Дмитру Бутрію.

Своєю чергою, чиновник сказав, що в наступному році влада хоче запросити в Херсон волонтерів з усіх областей України, запропонувати їм привезти такі ж на схові в них прапори, щоб встановити рекорд, який об’єднає Україну.

Share This Post

Post Comment